Gå direkt till innehåll
Magnus Swan debuterar med en skrämmande vampyrroman "Smittan"

Pressmeddelande -

Magnus Swan debuterar med en skrämmande vampyrroman "Smittan"

Vampyrromanen "Smittan" av Magnus Swan släpps den 22 augusti. Huvudkaraktären Dan reser till den lilla byn Mica i Rumänien där tron på vampyrer är stark. Men det som börjar som ett spännande äventyr förvandlas snabbt till en mardröm.

Dan bevittnar en skrämmande förvandling hos en av hotellets gäster som har blivit biten av en vampyr. Dan, som är godhjärtad och empatisk, ställs inför fruktansvärda utmaningar och tvingas begå groteska handlingar för att överleva. Snart inser Dan att han själv har blivit smittad.

Dan kämpar med att kontrollera sina impulser och hungern efter blod. Han undrar om det fortfarande finns en människa kvar inom honom eller om odjuret har tagit över för alltid.

"Smittan" är en spännande berättelse om överlevnad, moral och identitet.



Om författaren

Magnus Swan (f. 1972) debuterar med en roman om de varelser som följt honom i livet sedan den kvällen 1983. Det ockulta ”bet” sig fast och trots att nästan hela hans yrkesliv handlat om realiteter, möter vi här en polis som hellre låter läsaren besöka fantastikens värld. Obehagliga karaktärer och vanliga människors tragiska livsöden beskrivs ofta med en träffande igenkänning. Men vad än Magnus skriver om i denna eller kommande romaner, så finns alltid kärleken och spännande relationer där som en motvikt till det onda. Vem som segrar, det återstår att se.

Bokinfo

  • Titel: Smittan
  • Författare: Magnus Swan
  • Släppdatum: 22 augusti 2024
  • ISBN: 9789189895553

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige