Gå direkt till innehåll
”Mamma gick sin väg” av Monica Lundins släpps den 29 augusti

Pressmeddelande -

”Mamma gick sin väg” av Monica Lundins släpps den 29 augusti

Den 29 augusti släpps Monica Lundins roman Mamma gick sin väg. En stark berättelse om separation, föräldraskap och kampen för att hålla ihop en trasig familj. Mamma Anna väljer en ny väg i livet och lämnar sin familj bakom sig. Pappa William tvingas ensam axla rollen som förälder åt sönerna Ludwig och Leo. När Anna återvänder och kräver delad vårdnad ställs William inför ytterligare ett dilemma.

”William tittar bekymrat på Anna. Hon är totalt ointresserad av vad Ludwig berättar. Hon som alltid är engagerad och nyfiken när Ludwig och Leo berättar saker.”

Annas personlighetsförändring efter semestern kommer som en chock för hennes omgivning. William slits mellan smärtan efter Annas svek och övertygelsen om att barnens bästa måste gå först. Ludwig och Leo brottas med sin egen sorg och saknad, samtidigt som de försöker anpassa sig till sin nya vardag.

Monica Lundin skildrar med djup insikt de komplexa relationer och mänskliga känslor som uppstår när kärleken sätts på prov. Genom tårar och skratt, förtvivlan och hopp, får vi följa en familjs kamp för att hitta tillbaka till en ny form av normalitet.

Mamma gick sin väg drar konsekvenserna av samhällets normer till sin spets och avslöjar kärnfamiljens sårbarhet. Vad händer om en förälder ångrar sig?


Om författaren

Monica Lundin, född 1967, bosatt på Orust, jobbar som redovisningsekonom och använder skrivandet som ventil. Novellen Majas hemlighet, på samma tema som Mamma gick sin väg men ur barnets perspektiv, var med i antologin Familjeband 2023.


Bokinfo:

  • Titel: Mamma gick sin väg
  • Författare: Monica Lundin
  • Släppdatum: 29 augusti 2024
  • ISBN: 978-91-8101-027-5
  • Genre: Roman

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige