Gå direkt till innehåll
Martin Carpvik debuterar med "Vinna åter" – en varm roman om svåra val och oväntade hjältar

Pressmeddelande -

Martin Carpvik debuterar med "Vinna åter" – en varm roman om svåra val och oväntade hjältar

Den 19 september släpps relationsromanen "Vinna åter" av författaren Martin Carpvik på Lava förlag.

Bosse, en tillbakadragen miljöarbetare, dras in i en personlig kamp när stölder på hans arbetsplats hotar allt han värdesätter. Med hjälp av oväntade allierade börjar han en osannolik jakt på de skyldiga. Bosse måste navigera genom personliga förluster, oväntad romantik och obekanta territorier av självförtroende och mod.

I en parallell historia ställs familjefadern Simon som jobbar som chef på ett medelstort finansbolag inför ett val – familjen eller arbetet. Ett val som är både svårt och enkelt på samma gång.

”Vinna Åter” är en berättelse om oväntat hjältedåd, kärlekens överraskande kraft och hur passion kan väckas i de mest oförutsedda omständigheterna. En varm och reflekterande roman om livets små ögonblick och stora förändringar.

Om författaren

Martin Carpvik är född 1975 och bor i Åby med sin familj. Martin har en förmåga att verkligen se människor och kan lyfta fram det humoristiska även i allvarliga situationer. “Vinna åter” är hans debutroman.

Bokinfo

  • Titel: Vinna åter
  • Författare: Martin Carpvik
  • Släppdatum: 19 september 2024
  • ISBN: 9789189913394
  • Genre: Relationsroman

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige