Gå direkt till innehåll
Mikael Svenungsson kör motorcykel från Hongkong till Göteborg i den självutlämnande reseskildringen "Egotripp"

Pressmeddelande -

Mikael Svenungsson kör motorcykel från Hongkong till Göteborg i den självutlämnande reseskildringen "Egotripp"

Den 18 april släpps Mikael Svenungssons Egotripp, en skildring av Mikaels resa från Hongkong till Göteborg på motorcykel som fick uppmärksamhet i media 2017. Det är en fysisk resa lika mycket som en inre där Mikael gör upp med minnet av sin dysfunktionella pappa. När Mikael når Sverige, efter nästan 2 500 mil och många timmar av självreflektion, är han för evigt förändrad.

Med lika delar humor, allvar och självdistans vidgar Mikael läsarens värld. Detaljerade skildringar av platser och människor flätas samman med personliga reflektioner som lämnar läsaren med ett nyfunnet perspektiv på tillvaron. Mikales pappa arbetade sex år i Vietnam och kom tillbaka psykiskt nedbruten och oförmögen att fylla pappa-rollen. Många år senare reser Mikael genom samma landskap och konfronterar det förflutna.

Egortipp är mer än en reseberättelse: det är ett äventyr som inspirerar och lockar till eftertanke. Ett måste för alla som drömmer om ett äventyr större än de själva.

Om författaren

Magnus Svenungsson kommer från Göteborgmen har bott många år i Hongkong. Drömmen om att åka motorcykel genom Asien föddes redan i Mikaels ungdom på åttiotalet och blev äntligen verklighet 2017.

Bokinformation:

  • Titel: Egotripp
  • Författare: Mikael Svenungsson
  • Släpdatum: 18 april 2024
  • ISBN: 978-91-89895-35-5
  • Genre: Reseskildring


Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige