Gå direkt till innehåll
"Min fantastiska trädgård" av Johanna Tursic inspirerar till mod och nyfikenhet hos unga läsare

Pressmeddelande -

"Min fantastiska trädgård" av Johanna Tursic inspirerar till mod och nyfikenhet hos unga läsare

Den 16 maj släpps Johanna Tursics barnbok, "Min fantastiska trädgård" som tar läsare på en magisk resa genom en trädgård full av äventyr och upptäckter.

Handlingen kretsar kring huvudpersonen Emina som älskar att tillbringa tid i sin trädgård där blommorna sjunger och buskarna blir till spännande gömställen. Även om trädgården är fylld med fantastiska upplevelser finns det ett skjul i bortre änden av trädgården som Emina tycker ser läskigt ut. Men med pappa vid sin sida lär hon sig snart att mod och nyfikenhet är nyckeln till att övervinna rädslor.

"Min fantastiska trädgård" är en underhållande och lärorik bok som uppmuntrar barn att våga utforska och använda sin fantasi.

Bokinfo:

  • Titel: Min fantastiska trädgård
  • Författare: Johanna Tursic
  • Släpdatum: 16 maj 2024
  • ISBN: 9789189895621
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige