Gå direkt till innehåll
Nationens säkerhet på spel i spänningsromanen "Jakten på ACUS" av Lena Hedin

Pressmeddelande -

Nationens säkerhet på spel i spänningsromanen "Jakten på ACUS" av Lena Hedin

Den 25 september släpps spänningsromanen "Jakten på ACUS" av författaren Lena Hedin på Lava förlag.

I "Jakten på ACUS" ställs läsaren inför ett hisnande äventyr med oväntade vändningar där säkerheten för hela nationen hänger på en skör tråd. Säpoutredaren Vilda Silvander och underrättelseofficeren Hugo Björk kastas handlöst in i ett dödligt spel som för dem till den svenska fjällvärlden, där mötet med en yrkesmördare med metoder från andra världskriget hotar att dra undan mattan för dem båda. Med sina liv som insats kämpar de för att avslöja hotet och rädda hundratals oskyldiga från en säker död.

Från mystiska mord till en hämndakt värdig en spionthriller, är detta en resa över Östersjön och rakt in i hjärtat av ondskan. Samtidigt kämpar Vilda en egen kamp mot överlevandeskuld och flashbacks från en traumatiserad barndom i Syrien.

En högaktuell och nervkittlande berättelse om att riskera allt, om oväntade allianser och om kampen mot ett krimenellt nätverk som sträcker sina tentakler djupare än våra hjältar först anar. Denna bok är inte bara en jakt på en mystisk och ondskefull fiende, utan också en inblick i hur långt man kan gå för rättvisa, och vad som händer när man underskattar mänsklighetens mörka sidor.


Bokinfo

  • Titel: Jakten på ACUS
  • Författare: Lena Hedin
  • Släppdatum: 25 september 2024
  • ISBN: 9789181010374
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige