Gå direkt till innehåll
"Nu och Då" – En berättelse om kärlek, förlust och styrka av Kerstin Westerberg

Pressmeddelande -

"Nu och Då" – En berättelse om kärlek, förlust och styrka av Kerstin Westerberg

Den 5 september släpps Kerstin Westerbergs roman "Nu och Då".

När livet kantas av svåra beslut och sorgliga förluster, söker vi alla efter små ljusstrålar av hopp och lycka. I romaneb "Nu och Då" erbjuder författaren Kerstin Westerberg en rörande berättelse om en kvinna som navigerar genom livets toppar och dalar, medan hon försöker finna en balans mellan ansvar och egenvård.

"Nu och Då" introducerar oss för huvudpersonen och hennes följeslagare, Molly – en skadad katt som symboliserar de bräckliga stunderna i våra egna liv.

Under en resa av kärlek, vänskap och barmhärtighet, följer vi huvudpersonen när hon brottas med sjukdomar, familjedrama och förvaltandet av arvgods.

Var går gränsen för att hålla ihop och när är det dags att släppa taget?

Med karaktärer som inspirerar och berör, utforskar denna roman de djupaste aspekterna av mänskligheten. Från hjärtesorg vid förluster till glädjen av nya vänskaper, "Nu och Då" påminner oss om vikten av att vårda de små stunderna av lycka samt att finna styrka i de tuffaste tider.

Kliv in i en värld där känslor är äkta, och att leva i nuet är lika viktigt som att minnas det förflutna.

Bokinfo

  • Titel: Nu och då
  • Författare: Kerstin Westerberg
  • Släppdatum: 5 september 2024
  • ISBN: 9789181010763

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige