Gå direkt till innehåll
Ny barnbok "Magiska Skrotet" av Ann Ying

Pressmeddelande -

Ny barnbok "Magiska Skrotet" av Ann Ying

Författaren Ann Yings barnbok "Magiska Skrotet" släpps den 16 februari. I denna charmiga berättelse väcks kasserade elektriska apparater till liv när de träffas av blixten och tar sig till Skroten där de upptäcker saker som har lämnats in för återvinning. Boken inspirerar unga läsare till att vara miljömedvetna, ta ansvar för vår planet och återvinna.

Förffataren Ann Ying har i många år arbetat på ett arkitektkontor i Göteborg. Hennes dagliga arbete har inspirerat henne att utforska kreativa vägar för att ge liv åt återvunnet material. Född och uppvuxen på den pittoreska klippön Åstol har Ann Ying en nära relation till naturen och dess resurser. Det är denna förankring i naturen som skapar en stark grund för hennes berättelse och illustrationer. För närvarande bor Ann i Rönnäng i Tjörns kommun och arbetar som frilansande arkitekt, illustratör och barnboksförfattare.

Titel: Magiska Skrotet

Författare: Ann Ying

Släppdatum: 16 februari 2024

ISBN: 978-91-89869-34-9

Genre: Barnbok

För recensionsexemplar eller ytterligare information vänligen kontakta:

Jimmy Sjökvist, js@lavaforlag.se

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige