Gå direkt till innehåll
Ny bok av Tony Larsson: "I barndomens farvatten"

Pressmeddelande -

Ny bok av Tony Larsson: "I barndomens farvatten"

Den 9 oktober släpps boken "I barndomens farvatten" av författaren Tony Larsson på Lava förlag.

Efraim ville inte bryta arm med Torvald för han hatade honom verkligen efter vad han gjort mot Anna. Torvald sprang runt och kallade Efraim för feg och gjorde fula grimaser åt honom.

Sigvard tog då Efraim åt sidan och sa att han gärna såg att Efraim bröt arm med sonen och vann över honom ordentligt så att Torvald lärde sig en läxa innan han blev alldeles för stursk.

"Du slipper dagsverken i två veckor om du klår honom," sa Sigvard. "Skriv på här så har du det på pränt."

Efraim plirade på storbonden och kikade på papperet som breddes ut framför honom. Efraim kunde läsa, men kanske inte så bra. Nu när han var full och ögonen gick i kors gick det väl ännu sämre, men han uppfattade ordet dagsverke på papperet och skrev på.

100 år senare blev historien återigen aktuell då den siste av Torvalds släkt mördades och kriminalpolisen Lena Leandersson fick ta hjälp av både sin pojkvän Jonas och Efraims spöke för att kunna lösa fallet.


Om författaren

Tony Larsson är en grafiker (typograf) som har arbetat med original och layout under hela sin yrkesverksamma karriär. Han är numera pensionär och tog tag i skrivandet under pandemin. Han är född och uppvuxen i Hägersten, Stockholm, men sedan 2008 bor han i Trönödal, Hälsingland.


Bokinfo

  • Titel: I barndomens farvatten
  • Författare: Tony Larsson
  • Släppdatum: 9 oktober 2024
  • ISBN: 9789181010718
  • Genre: Spänning/Deckare

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige