Gå direkt till innehåll
Nyskild kvinna kysser prinsar och grodor i ”Tinder och en dejt till” av Erika Ekroos

Pressmeddelande -

Nyskild kvinna kysser prinsar och grodor i ”Tinder och en dejt till” av Erika Ekroos

Den 12 september släpps Tinder och en dejt till av Sofia Ekroos. Efter ett halvt liv som uppoffrande hustru och mamma är nyskilda Sofia redo att återupptäcka sig själv. Hon laddar ner Tinder och kastar sig ut i en virvelvind av passionerade möten, bisarra personligheter och oförglömliga upplevelser – från gränslösa njutningar till oväntade besvikelser.

Erika Ekroos skildrar den moderna dejtingvärlden med humor och ärlighet. Tinder är en djungel fylld av både guldkorn och fallgropar, och Sofia möter män som söker allt från flyktiga förbindelser till djupa emotionella band och allt däremellan. Genom sina äventyr utvecklar hon en förståelse för sig själv och vad hon verkligen söker.

Inspirationen till Tinder och en dejt till kommer delvis från Erikas egna erfarenheter och hennes önskan är att väcka igenkänning. Männen som Sofia träffar är på samma gång individer av kött och blod och arketyper för vår samtid. Fragment som tillsammans tecknar ett bitvis dråpligt porträtt av den verklighet som väntar nyblivna singlar mitt i livet.

Tinder och en dejt till är en fängslande berättelse om modet att börja om och att våga älska på nytt. Att förlora sig själv för att åter bli hel, och finna kärleken i det oförutsägbara.


Om författaren

Erika Ekroos debuterar som författare vid 57 år ålder i enlighet med sitt motto: det är aldrig för sent att våga prova något nytt! Tinder och en dejt till suddar ut gränsen mellan verklighet och fiktion och visar på de skiftande personligheter, agendor och drömmar som väntar på dejtingplattformarna.


Bokinfo:

  • Titel: Tinder och en dejt till
  • Författare: Erika Ekroos
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-054-1
  • Genre: Roman

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige