Gå direkt till innehåll
Om entreprenörskap och drömmar – Lexingtons grundare Kristina Lindhe släpper självbiografin ”Från lakan till livsstil”

Pressmeddelande -

Om entreprenörskap och drömmar – Lexingtons grundare Kristina Lindhe släpper självbiografin ”Från lakan till livsstil”

Kristina Lindhe, grundare av Lexington Company, delar med sig av sin unika resa från att bygga ett drömprojekt till att skapa ett internationellt framgångsrikt livsstilsvarumärke. Självbiografin Från lakan till livsstil - min resa med Lexington släpps den 15 oktober och tar med läsaren på en inspirerande resa fylld av mod, kreativitet och vision.

Kristina Lindhe skildrar hur hon förvandlade en vision till verklighet tillsammans med sin familj och sina vänner. Från att ha grundat Lexington Company 1997 med rötter i den klassiska New England-stilen, till att under två decennier bygga upp varumärket till en global aktör. Genom sin berättelse vill hon inspirera andra att våga tro på sina idéer och förverkliga sina drömmar.

Lexington må vara en framgångssaga, men Kristina ryggar inte från att dela med sig av de utmaningar som hon stött på längs vägen. Från lakan till livsstil är ett uppriktigt porträtt av vad som krävs för att driva ett internationellt företag som inspirerar. Genom att våga drömma stort och arbeta hårt, visar Kristina att inget är omöjligt när man tror på sin vision.

Från lakan till livsstil är mer än en skildring av entreprenörskap och affärsutveckling. Den ger också en inblick i de personliga erfarenheter, möten och lärdomar som har format både Kristina och Lexington. Det är en berättelse om att våga ta risker, gå sin egen väg och att aldrig ge upp – egenskaper som visade sig vara avgörande för företagets framgång.


Om författaren

Kristina växte upp i Nyköping, flyttade till Stockholm och utbildade sig till ämneslärare. Karriären blev kort då hon och hennes man Tommy Lindhe grundade och drev två bolag, innan Lexington Company grundades 1997. Varumärket Lexington kom att bli representerat i ett tjugotal länder, från USA i väster till Kina i öster, med ett sortiment bestående av textilier för hemmet, men även kläder och inredningsdetaljer.

Varumärket tog Kristina ut på en resa i världen och här berättas hur möten med andra människor och alla upplevelser har påverkat henne. Också hur man kan tänka som entreprenör, för att gå sin egen väg, mot sina mål.

Kristina Lindhe har tidigare gett ut Living with Lexington på Max Ström förlag.


Bokinfo:

  • Titel: Från lakan till livsstil - min resa med Lexington
  • Författare: Kristina Lindhe
  • Släpdatum: 15 oktober 2024
  • ISBN: 978-91-8101-212-5
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige