Gå direkt till innehåll
Oväntad vänskap och oförglömliga äventyr i "Mulliga My´s galna äventyr"

Pressmeddelande -

Oväntad vänskap och oförglömliga äventyr i "Mulliga My´s galna äventyr"

Den 29 augusti släpps författaren Sara Foghs feelgood-roman "Mulliga My´s galna äventyr". I den charmiga men till synes lugna världen av Mulliga My´s galna äventyr får den godhjärtade och något naiva My en chock när en naken man kliver in i hennes butik. Detta är bara början på en serie av bisarra och roliga händelser som vänder upp och ner på Mys tillvaro.

My, som driver sin lilla butik fylld av minnen av svunna tider, har alltid längtat efter äventyr och meningsfulla relationer. När den excentriska Anne-Maj och den tystlåtne Åke kliver in i hennes liv dras hon snabbt in i ett virrvarr av kakbak, haschmuffins och hemliga utflykter med en buss lackad i en aptitlig brun nyans.

Tillsammans navigerar dessa tre osannolika vänner genom tokiga upptåg, från att baka tusen bullar för kyrkornas konfirmationsläger till att obemärkt hantera märkliga händelser som involverar kistor och cannabisodlingar. Varje dag bjuder på nya överraskningar och det blir snart uppenbart att vardagen med Anne-Maj och Åke aldrig är tråkig.

En hysteriskt rolig och hjärtevärmande läsning om vänskap, acceptans och att finna ljuset i de mest oväntade situationerna.


Bokinfo

  • Titel: Mulliga My´s galna äventyr
  • Författare: Sara Fogh
  • Släpdatum: 29 augusti 2024
  • ISBN: 9789181010336
  • Genre: Feelgood

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige