Gå direkt till innehåll
Päivi Leanderssons "Hemmifrån hem" - en inspirerande reseskildring om att vandra från Sverige till Portugal

Pressmeddelande -

Päivi Leanderssons "Hemmifrån hem" - en inspirerande reseskildring om att vandra från Sverige till Portugal

Den 11 april släpps en unik reseskildring, "Hemmifrån hem", skriven av äventyrliga Päivi Leandersson. Vid 63 års ålder antar Leandersson sitt ultimata äventyr och bevisar att ålder inte är ett hinder för storslagna äventyr. Boken tar läsarna på en vandring från Sverige till Portugal och erbjuder en inspirerande guide för alla som drömmer om att ge sig ut på egna äventyr. Författaren delar med sig tankar och erfarenheter om det fantastiska med att utforska världen till fots, och hur varje steg kan vara en ny upptäckt.

Päivi Leandersson börjar sitt storslagna projekt 2018: att vandra till fots från Sverige till Portugal. Trots att hon inte har någon tidigare erfarenhet av långdistansvandring visar författaren att beslutsamhet och god kondition kan övervinna alla utmaningar. Vandringen sträcker sig över flera etapper och blir en resa genom tid och landskap, ibland i sällskap med nära och kära, ibland ensam.

Bokinformation:

  • Titel: Hemmifrån hem
  • Författare: Päivi Leandersson
  • Släppdatum: 11 april 2024
  • ISBN: 978-91-89884-76-2
  • Genre: Reseskildring, självbiografi

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige