Gå direkt till innehåll
Pälsvård, styling och hundens beteende i "Hundens päls" av Jette Creutz

Pressmeddelande -

Pälsvård, styling och hundens beteende i "Hundens päls" av Jette Creutz

Den 14 juni släpps Jette Creutzs bok "Hundens päls". Med över 30 års erfarenhet som hundfrisör, hundmassör och hundpsykolog delar Creutz sina djupa insikter om att vårda våra fyrbenta vänner på bästa sätt.

Creutz ger praktiska råd om allt från grundläggande pälsvård och avancerad styling till att välja den perfekta hundfrisören och att hantera hundens beteende i salongen. Boken täcker alla aspekter av att sköta och försköna hundens päls med professionalism och omtanke samt att förstå hundens unika behov och temperament.

Oavsett om du är en nybliven hundägare eller en erfaren entusiast erbjuder "Hundens Päls" värdefulla insikter och tekniker för att lyfta din hunds pälsvård till nya höjder. En bok för alla som älskar hundar och vill ge dem den bästa möjliga omsorgen.


Bokinfo

  • Titel: Hundens päls
  • Författare: Jette Creutz
  • Släppdatum: 14 juni 2024
  • ISBN: 9789189869547

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige