Gå direkt till innehåll
Personlig självbiografi om en tragisk förlust: "En del av mitt hjärta är i himlen" av Vicki Wrinell Öberg

Pressmeddelande -

Personlig självbiografi om en tragisk förlust: "En del av mitt hjärta är i himlen" av Vicki Wrinell Öberg

"En del av mitt hjärta är i himlen" av Vicki Wrinell Öberg är en djupt personlig och känslosam självbiografi som skildrar den förödande förlusten av hennes 20-åriga dotter, Erica, som avled oväntat av en hjärnblödning.

Författaren skildrar Ericas liv, från hennes födelse 1996 till den tragiska dagen 2017 som förändrade allt. Med ärliga och råa beskrivningar delar Vicki sina smärtsamma upplevelser och känslor, och skildrar den tunga verkligheten av att behöva begrava sitt barn.

Samtidigt lyfter boken fram den osvikliga kärleken och de små glimtarna av ljus som hjälper författaren att fortsätta leva.

"En del av mitt hjärta är i himlen" är en berättelse om djup saknad, ovillkorlig kärlek och styrkan att hitta hopp i mörkret.

Bokinfo

  • Titel: En del av mitt hjärta är i himlen
  • Författare: Vicki Öberg
  • Släppdatum: 6 september 2024
  • ISBN: 9789189913806
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige