Gå direkt till innehåll
Peter Norrman säger sanningen i självbiografin "Vad bra allt blev till slut" - livet blir vad du gör det till

Pressmeddelande -

Peter Norrman säger sanningen i självbiografin "Vad bra allt blev till slut" - livet blir vad du gör det till

Den 31 maj släpps Peter Norrmans självbiografi "Vad bra allt blev till slut". Peters mamma var alkoholiserad och konsekvenserna av hennes missbruk gav honom ett handikapp som ledde till mobbing och låg självkänsla. Peter flydde från smärtan genom alkohol och slagsmål tills han stannade upp, tog ansvar och förändrade sitt liv.

Vägen till bättre hälsa är långt ifrån spikrak. Peter gör mycket bra ifrån sig som bilförsäljare och avancerar till försäljningschef, men bakom framgången finns ett stort bekräftelsebehov. Dessutom har Peter en tendens att fly, både med hjälp av substanser och rent bokstavligen. När Peter börjar ta hand om sin kropp läker också hans själ och allt blir annorlunda.

"Vad bra allt blev till slut" är en rak och ärlig berättelse om att acceptera det vi inte kan förändra och fokusera på det vi faktiskt har kontroll över. Förnekelse är ett starkt försvar mot obehagliga känslor, men endast den som förändrar sitt sätt att vara kan be om förlåtelse på riktigt och gå vidare. Peter delar med sig av sin historia utan att försköna - och med en förhoppning om att inspirera andra som vill bli en bättre version av sig själva.

Om författaren

Peter Norrman, född 1977 i Stockholm, är en inspirationskälla och förebild som växer genom att lyfta andra. Trots att han inte var känd för allmänheten fick han snabbt många följare på sociala medier som engagerade sig i hans livsstilsförändring och tog del av hans kloka ord.

Peter är medförfattare till boken "Alltid Före" och föreläser på fritiden om sin unika livsresa för att bryta tabun kring tidigare illa tagna beslut. Hans mott är alltid: "Livet blir vad du gör det till!"

  • Titel: Vad bra allt blev till slut
  • Författare: Peter Norrman
  • Släppdatum: 31 maj 2024
  • ISBN: 978-91-89778-98-6
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige