Gå direkt till innehåll
Queer litterär salong med författaren Maria Larsson 2/8

Pressmeddelande -

Queer litterär salong med författaren Maria Larsson 2/8

Välkommen till queer litterär salong den 2 augusti kl. 12.00-13.00 på Gamla stans bokhandel i Stockholm med författaren Maria Larsson.

Maria samtalar om sin bok "Nu blundar de som tror sig se" med Lars Gårdefeldt, präst, författare och HBTQ-aktivist. Boken "Nu blundar de som tror sig se" gavs ut i höst och skildrar upplevelsen av att växa upp som homosexuell i en småstad under 70- och 80-talet.

Boken skildrar Larssons känslomässiga resa, från den uppenbara upptäckten av termen "homosexuell" på en sida i en medicinsk bok till kampen med en försökt "omvändelse" av sin sexualitet, en kamp som hon tidigt insåg var hopplös.

Berättelsen är skriven i två format, prosa och dikt – och boken läses från båda hållen.

Läs mer på Gamla Stans bokhandelns hemsida.

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Relaterat innehåll

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige