Gå direkt till innehåll
"Resan till Thamalindo" av Matilda Eriksson: om att våga lämna tryggheten och hitta sig själv

Pressmeddelande -

"Resan till Thamalindo" av Matilda Eriksson: om att våga lämna tryggheten och hitta sig själv

Boken "Resan till Thamalindo" av Matilda Eriksson tar läsarna till hjärtat av Sydostasien.

När Idas sambo lämnar henne, rasar hennes värld samman. Hon känner sig vilsen och osäker, men hennes vän Sanna har en idé som kommer att förändra deras liv för alltid. Trots sin oro över att lämna sin utbildning på Handelshögskolan följer Ida med Sanna på en resa som tar dem genom Thailand, Malaysia och Indonesien, som hon snart döper till Thamalindo.

Under sin resa upplever de två vännerna den rika kulturen och unika maten i Sydostasien, träffar andra turister och lokalbefolkningen, och lär sig att dyka – en passion som snabbt blir en symbol för deras nyfunna frihet. Trots Idas ex Alex som fortsätter att skicka påflugna e-postmeddelanden, börjar hon inse att deras tidigare relation inte var så fantastisk som hon en gång trodde.

Samtidigt upptäcker Sanna en ny passion för marinbiologi, vilket får henne att omvärdera sin framtid. Båda kvinnorna får värdefulla insikter och lärdomar som hjälper dem att omfamna förändring och utveckla en djupare förståelse för sig själva och sin vänskap.

"Resan till Thamalindo" är en stark berättelse om att våga lämna det bekanta bakom sig, att omfamna det okända och att finna styrka i vänskapen.

Bokinfo:

  • Titel: Resan till Thamalindo
  • Författare: Matilda Eriksson
  • Släppdatum: 30 maj 2024
  • ISBN: 9789189841345

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige