Gå direkt till innehåll
Stockholm under press i Emelie Nixons spänningsroman "Inte utan skuld"

Pressmeddelande -

Stockholm under press i Emelie Nixons spänningsroman "Inte utan skuld"

Den 12 september släpps Emelie Nixons debutroman "Inte utan skuld" på Lava förlag.

När Stockholms gator flimrar i den brännande värmeböljan 2018, väcks staden till liv av något mer oroande än hettan själv. Kriminalkommissarie Konrad Kraft, vars liv är lika rörigt som de fall han hanterar, står inför sitt svåraste test hittills: att jaga en serievåldtäktsman som har skrämt Stockholm i tre långa år. Under trycket från sin chef och media kämpar han mot klockan för att fånga gärningsmannen.

Av ren slump bevittnar Kraft en skakande händelse på sitt favoritkafé – en ung man blir förgiftad mitt framför ögonen på honom. Jakten på mördaren drar in Kraft och hans team i en malström av misstankar och hemligheter.

Varför pekar så många ledtrådar mot Solgläntan, det lugna sjukhemmet där Krafts svärmor bor? Kan en gammal dam med skinnhandskar vara nyckeln till att lösa fallet?

"Inte utan skuld" är en deckare som utforskar de komplicerade labyrinterna av personliga och professionella dilemman. Följ med Konrad Kraft när han navigerar genom denna komplexa väv av brott och straff – ett fall som inte bara kan ge honom sin efterlängtade upprättelse, utan också nödvändiga svar till en stad i desperat behov av dem.

Om författaren

Emelie Nixon (1974) debuterar med spänningsromanen "Inte utan skuld". Präglad av en konstnärlig familj blev inte teckning och konst Emelies forum för uttryck, utan personliga erfarenheter, det lekfulla i fantasin och intresset för kriminologi blev drivkraften som resulterade i serien om kriminalkommisarien Konrad Kraft.

Bokinfo

  • Titel: Inte utan skuld
  • Författare: Emelie Nixon
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789189913769
  • Genre: Spänning

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige