Gå direkt till innehåll
"Syndiga människor" av Axel Hietanen Ingman släpps 14 juni

Pressmeddelande -

"Syndiga människor" av Axel Hietanen Ingman släpps 14 juni

Den nya romanen Syndiga människor av debutanten Axel Hietanen Ingman erbjuder en rå och ärlig skildring av en ung mans verklighet i en svår tid. Med en unik röst och en ärlig beskrivning av dagens samhälle, målar författaren upp ett porträtt av en generation som kämpar för att hitta sin plats.

"Känner mig inte alls utvilad. Somnade för sent och steg upp för sent i hopp om att känna mig pigg. Men jag känner mig tröttare än någonsin. Trött och negativ. Har inte en enda glad tanke i huvudet."

Liam är 25 år gammal, arbetslös, känslomässigt avtrubbad och finner tröst enbart i tillfälliga relationer med kvinnor. Genom en labyrint av arbetssökande, festande, självförakt, kärlek, droger, sex, motsägelsefulla åsikter, kvinnohat, varma relationer och oändligt grubblande får vi följa med honom genom de inre konflikterna och den yttre kampen som många unga känner igen.

Med sin brutala ärlighet och sitt gripande narrativ är detta en bok som kommer att beröra och väcka eftertanke.

Om författaren

Axel Hietanen-Ingman, född 1995, är uppvuxen och hemmahörande i Stockholm, jobbar som socionom om dagarna, skriver böcker om nätterna.

Syndiga människor är Axels porträtt av en generation i limbo - med ett ömsom dekadent, ömsom skimrande Stockholm som kuliss - skriven under ett rus av tristess. Boken är, enligt honom själv, ett hopkok av relativt fiktiva händelser. Syndiga människor är Axels debutroman.

  • Titel: Syndiga människor
  • Författare: Axel Hietanen-Ingman
  • Släppdatum: 14 juni 2024
  • ISBN: 9789189854963
  • Genre: Drama

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige