Gå direkt till innehåll
Tioåriga Kristina träffar tomtefamiljen i en ny barnbok av författaren Birgitta Söderkvist

Pressmeddelande -

Tioåriga Kristina träffar tomtefamiljen i en ny barnbok av författaren Birgitta Söderkvist

Den 27 september släpps barnboken "Kristina och gröten" av författaren Birgitta Söderkvist på Lava förlag.

Följ med på ett spännande äventyr med tioåriga Kristina som ska spendera sommarlovet hos sin farmor i den lilla byn Ristomta. Vad som börjar som en vanlig tågresa utvecklas snart till något mycket mer när Kristina möter en mystisk liten man som påminner om en tomte. Det dröjer inte länge innan hennes fantasi tar fart och hon ger sig in i ett äventyr fyllt av spänning och överraskningar.

Under resan får Kristina uppleva en hel del – hon går vilse i skogen, blir jagad av en björn och lär sig att äta gröt på ett helt nytt sätt. Hon träffar en tomtefamilj och råkar till och med kasta en snöboll i ansiktet på tomtefar själv, något som leder till ännu fler frågor och upptäckter. Dessutom avslöjar farmor en hemlighet som Kristina länge har funderat över.

"Kristina och gröten" är en charmig och fantasifull berättelse fylld av magi, humor och nyfikenhet.



Bokinfo

  • Titel: Kristina och gröten
  • Författare: Birgitta Söderkvist
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789189895942
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige