Gå direkt till innehåll
Ung, driven och talangfull: 19-åriga Molly Hoppe släpper sci-fi romanen "Dream Levels"

Pressmeddelande -

Ung, driven och talangfull: 19-åriga Molly Hoppe släpper sci-fi romanen "Dream Levels"

Den 17 oktober släpps den första delen i Dream Levels-trilogin av den unga men talangfulla författaren Molly Hoppe.

Fyra ungdomar - Nicoles, Dannys, Charles och Alisons livsöden sammanflätas efter ett brutalt slagsmål, trots att de inte
kunde vara mer olika. Utåt ser de ut att leva de perfekta liven, men under ytan döljer sig ärr från våld och minnen. Alla bär på hemligheter, varav vissa är mörkare än andra, vilka de ständigt måste dölja. En uppgift som försvåras när de kliver in i varandras undermedvetna.

De kan få allt de önskar sig och mer, men är det värt risken? Kommer de att fly från sina problem eller skapa nya? Gränserna för vad som är möjligt och inte suddas ut. Kommer de att finna det omtalade Dream Levels?


Om författaren

Molly Hoppe är 19 år. Hon är student, VD och grundare av P-parking UF och Dream Levels AB och har även grundat och driver välgörenhetsorganisationen Ett Barns Framtid.

Redan som barn var skrivandet en passion för Molly och vid 13 års ålder skrev hon sin första roman, "The Game", som blev klar lite mindre än två år senare. Hon har vunnit Viktor Rydbergs skrivpris för bästa skribent, en utmärkelse hon fick för "The Game" samt för ytterligare texter. I dagsläget har Molly skrivit tre romaner, varav två utgör de första böckerna i Dream Levels-serien.

Bokinfo

  • Titel: Dream Levels
  • Författare: Molly Hoppe
  • Släppdatum: 17 oktober 2024
  • ISBN: 9789189841529
  • Genre: Sci-Fi/Ungdom

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige