Gå direkt till innehåll
"Uno, farfar och djuren" av Helen Thelin - en barnbok som väcker eftertanke om djurens rättigheter

Pressmeddelande -

"Uno, farfar och djuren" av Helen Thelin - en barnbok som väcker eftertanke om djurens rättigheter

"Uno, farfar och djuren" av författaren Helen Thelin släpps den 17 maj och tar unga läsare till en färgglad djurpark där de får följa den nyfikna pojken Uno och hans kloka farfar.

Under sitt äventyr ställer Uno kluriga frågor och funderar över djurens välbefinnande. Genom sina observationer lär sig Uno om de utmaningar som djur i fångenskap möter, vilket väcker hans medvetenhet om vikten av att respektera och ta hand om vår planet.

Boken inspirerar till eftertanke och uppmuntrar unga att engagera sig i frågor om djurens rättigheter och miljö. Boken tar oss genom olika delar av djurparken, från fåglarnas voljär till grisarnas inhägnader, samtidigt som den bjuder på en berättelse fylld av medkänsla och respekt för naturen.


Bokinfo:

  • Titel: Uno, farfar och djuren
  • Författare: Helen Thelin
  • Släpdatum: 17 maj 2024
  • ISBN: 9789189884571
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige