Gå direkt till innehåll
Upplev Göteborg genom David Krantzs diktsamling "Bland tallar och hurtbullar"

Pressmeddelande -

Upplev Göteborg genom David Krantzs diktsamling "Bland tallar och hurtbullar"

Upplev Göteborg som aldrig förr i David Krantzs diktsamling "Bland tallar och hurtbullar" där poesi och fotografi samverkar. Varje dikt är en hyllning till Göteborg och dess omgivningar, en kärleksförklaring till naturen och de människor som ger staden liv. Diktsamlingen tar oss genom stadens grönområden, havsstränder och pulserande gator.

Om författaren

Även om David Krantz (född 1979) är uppvuxen på både västkusten och i Hälsingland tillbringade han majoriteten av sin barndom i det senare. I vuxen ålder flyttade han tillbaka söderut och bosatte sig i Göteborg.

Efter många år av att jobba i linje med sin biologiska utbildning genom tjänster på djurpark och inom skadedjurs-branschen valde David att ägna mer tid åt hans andra intressen – fotografering och skrivande. Det har resulterat i hans debutbok, dikt - och fotosamlingen "Bland tallar och Hurtbullar" där hans kärlek till Göteborg och dess omgivande landskap verkligen lyser igenom i både orden och bilderna.


Bokinfo:

  • Titel: Bland tallar och hurtbullar
  • Författare: David Krantz
  • Släppdatum: 13 juni 2024
  • ISBN: 9789189884120
  • Genre: Lyrik

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige