Gå direkt till innehåll
Upptäck styrkan i sårbarheten och skönheten i det ofullständiga i Ulf Svantessons diktsamling ”On-Off”

Pressmeddelande -

Upptäck styrkan i sårbarheten och skönheten i det ofullständiga i Ulf Svantessons diktsamling ”On-Off”

”On-Off” av författaren Ulf Svantesson är en diktsamling som utforskar livets mest komplexa landskap – från harmonins brist till kaosets skönhet.

Svantessons texter är både råa och ömtåliga, och de lyfter upp de mest dolda tankarna och känslorna. Genom hans ord får vi uppleva en kamp mot både fysiska och mentala demoner. Författaren beskriver smärtan av sjukdom, den interna striden mot demensen och längtan efter en svunnen tid med en sådan ärlighet att det blir omöjligt att inte bli berörd.

”On-Off” är inte bara en samling dikter; det är ett rop på frihet, en önskan om att återigen få känna livets fulla spektrum. Det är en bok för alla som någon gång har sökt efter svar i en värld fylld av frågor.

Bokinfo:

  • Titel: On-Off
  • Författare: Ulf Svantesson
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789181010770
  • Genre: Lyrik

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige