Gå direkt till innehåll
"Utanförskap" av Teodor Gustafsson släpps den 30 augusti

Pressmeddelande -

"Utanförskap" av Teodor Gustafsson släpps den 30 augusti

"Utanförskap" av författaren Teodor Gustafsson är en skönlitterär bok som berättar om en man som lever flera årtionden som djupt involverad i Sverigedemokraterna utan att hans omgivning känner till det.

Boken erbjuder en unik och personlig inblick i Sverigedemokraternas resa från marginaliserat parti till politisk maktspelare, och hur detta speglar större strömningar inom den svenska själen och samhällsstrukturen. Författaren skildrar en nation i sökandet efter sig själv, där kontrasten mellan det gamla och det nya, mellan tradition och förnyelse, framträder med klarhet.

"Utanförskap" berättar om individens kamp med den inre främlingen, om att finna sin plats i ett landskap där kulturen och politiken är i ständig rörelse, präglat av globala strömningar och inrikespolitiska omvälvningar.

Med ovanlig ärlighet utforskar Gustafsson teman kring identitet, tillhörighet och det mänskliga behovet av gemenskap och mening i en tid av förändring. "Utanförskap" uppmanar till reflektion över vår egen plats i ett samhälle där gamla sanningar utmanas och nya identiteter formas.

Bokinfo

  • Titel: Utanförskap
  • Författare: Teodor Gustafsson
  • Släppdatum: 30 augusti 2024
  • ISBN: 9789189913820
  • Genre: Roman

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige