Gå direkt till innehåll
Vägen mot ett enklare liv med Mikael Selbergs nya bok

Pressmeddelande -

Vägen mot ett enklare liv med Mikael Selbergs nya bok

Världen står inför en kritisk tid där konsumtion och prestation har blivit grundläggande i många människors liv. Men tänk om det finns ett bättre sätt att leva? Mikael Selbergs nya bok, "Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tid", utmanar oss att ifrågasätta dagens hektiska livsstil och föreslår en väg mot ett enklare, mer förnöjsamt liv.

Selberg argumenterar för att vår nuvarande livsstil inte bara är ohållbar för planeten, utan också för oss själva. Boken beskriver en civilisation som är på väg att kollapsa under tyngden av sina egna krav och utforskar en väg mot en mer hållbar och meningsfull framtid. Genom att förenkla våra liv och värdera kvalitet över kvantitet, kan vi skapa en mer rättvis och ekologiskt hållbar värld.

Fem goda skäl att förenkla livet:

  1. Ekologiska vinster
  2. Blomstrande socialt liv
  3. Högre välbefinnande
  4. Mer tid för kärlek och intressen
  5. Trohet mot oss själva

Selbergs budskap är tydligt: Om vi fortsätter på vår nuvarande bana, riskerar vi att missa meningen med livet. Istället för att söka lycka genom ägodelar och status bör vi fokusera på glädje, gemenskap och hälsa. Boken erbjuder praktiska råd och inspirerande insikter för att leva ett liv som är i harmoni med våra inre värderingar och planetens behov.

"Ett slag för enkelheten" är en bok som utmanar, inspirerar och visar vägen för de som söker ett meningsfullt och hållbart liv. Oavsett om du redan har börjat förenkla ditt liv eller just börjat överväga det, kommer denna bok att ge dig verktygen och motivationen att ta nästa steg.

Boken släpps den 12 juni 2024 och finns att köpa på nätbokhandeln.

Bokinfo

  • Titel: Ett slag för enkelheten. En livshållning för vår tidsålder
  • Författare: Mikael Selberg
  • Släppdatum: 12 juni 2024
  • ISBN: 9789189884311
  • Genre: Reseskildring/Historia

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige