Gå direkt till innehåll
Att övervinna kroniskt trötthetssyndrom: "Svarta hål och körsbärsblom" av Karin Tuvgren

Pressmeddelande -

Att övervinna kroniskt trötthetssyndrom: "Svarta hål och körsbärsblom" av Karin Tuvgren

Den 19 september släpps boken "Svarta hål och körsbärsblom" av författaren Karin Tuvgren på Lava förlag.

"Svarta hål och körsbärsblom" av Karin Tuvgren är en djupt personlig berättelse om författarens kamp mot kroniskt trötthetssyndrom. Med rå ärlighet beskriver Tuvgren hur hennes liv förvandlades till en daglig kamp där enkla aktiviteter blev övermäktiga. Hon skildrar en tillvaro präglad av irrationella rädslor, emotionella prövningar och en vardag fylld av hinder som kändes omöjliga att övervinna.

Boken belyser författarens erfarenheter med en sjukvård som inte kunde erbjuda konkreta svar, och frågan om hur man blir frisk när läkaren står utan lösningar. Tuvgren delar med sig av sin resa mot att finna svar och övervinna en verklighet där varje dag var en kamp mot osynliga fiender.

"Svarta hål och körsbärsblom" är inte bara en berättelse om sjukdom utan också om hopp och återhämtning. Det handlar om att hitta ljus i mörkret och styrkan att kämpa för dagar fyllda med körsbärsblom istället för svarta hål. Genom hela berättelsen erbjuder Tuvgren en informativ och inspirerande insikt i olika vägar tillbaka till ett meningsfullt liv.


Om författaren

Karin Tuvgren är ingenjör och arbetade inom IT-branschen innan livet vändes uppochner av en lång sjukdomstid. Numera är hon student vid Lunds universitet för att försöka hitta ett sätt att hjälpa andra med liknande hälsoproblem. Karin bor i Skåne med sin sambo. Hemmet delas med välanvända vandringskängor och en stor samling körnoter.


Bokinfo:

  • Titel: Svarta hål och körsbärsblom
  • Författare: Karin Tuvgren
  • Släpdatum: 19 september 2024
  • ISBN: 9789189913448
  • Genre: Självbiografi/Personlig utveckling

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige