Gå direkt till innehåll
Att vara storasyskon är inte så lätt: Sofia Nyström släpper bilderboken ”Love och lillasyster”

Pressmeddelande -

Att vara storasyskon är inte så lätt: Sofia Nyström släpper bilderboken ”Love och lillasyster”

Den 12 september släpps Love och lillasyster av Sofia Nyström. En tankeväckande bilderbok om att vara storasyskon, med charmiga illustrationer av Therese Hallén. När lillasyster Lilja kommer in i familjen känns det ofta som om Love hamnar i kläm. Lilja tuggar på Loves viktiga saker och mamma verkar alltid vara arg på Love, trots att hon säger att hon älskar både Love och Lilja mest i hela världen.

Sofia Nyström har arbetat med barn i många år och debuterade som författare med Love och bilderna. Känslor och relationer står i centrum för hennes berättande, och med Love och lillasyster lyckas hon än en gång fånga barnets komplexa inre värld genom igenkänning och humor.

Love och lillasyster visar hur små handlingar och stora känslor samexisterar i livet mellan ett äldre syskon och en ny liten familjemedlem. Tillsammans med Love får läsaren uppleva stunder av ilska och avund - men också oändlig kärlek och förståelse.

Sofia Nyström sätter barns perspektiv i centrum och visar hur viktiga samtal om känslor och konflikter kan leda till bättre förståelse mellan vuxna och barn.

Bokinfo:

  • Titel: Love och lillasyster
  • Författare: Sofia Nyström
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-067-1
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige