Gå direkt till innehåll
Autentisk berättelse om en tuff uppväxt: "Titta på månen" av Veronica Lox

Pressmeddelande -

Autentisk berättelse om en tuff uppväxt: "Titta på månen" av Veronica Lox

Den 3 september släpps "Titta på månen" av författaren Veronica Lox. Berättelsen följer en ung kvinnas liv, fyllt av både smärtsamma utmaningar och hoppfulla stunder.

Författaren Veronica Lox öppnar boken med en dramatisk händelse i ett destruktivt förhållande. Linneas turbulenta uppväxt är präglad av våldtäkt, övergrepp, förluster och en kamp mot självhat. På hennes väg ligger flertalet trauman som till slut leder henne till en komplex och omöjlig kärlek till Lucas och svaren som hon så länge sökt efter.

Berättelsens styrka ligger i dess råa ärlighet och autenticitet, vilket skapar en stark känslomässig koppling mellan Linnea och läsaren. Med ett samtida och levande språk erbjuder Lox en historia som är personlig och samtidigt universell. Det är en bok för alla som har kämpat med livets svåra stunder. En berättelse om styrka, uthållighet och förmågan att finna glädje även i livets mörkaste kapitel.


Bokinfo

  • Titel: Titta på månen
  • Författare: Veronica Lox
  • Släpdatum: 3 september 2024
  • ISBN: 9789189913486

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige