Gå direkt till innehåll
Barnbok "Frallan och Tänk-om-planeten" - en hyllning till barnens fantasi

Pressmeddelande -

Barnbok "Frallan och Tänk-om-planeten" - en hyllning till barnens fantasi

Den fantasifulla barnboken "Frallan och Tänk-om-planeten" av Sara Edlund släpps den 29 augusti. Berättelse handlar om Frallan som tycker att vardagen blir allt för rutinmässig, man ska sitta ordentligt och sköta sig snyggt.

När Frallan har så tråkigt åker hon iväg till Tänk-om-planeten där allting är omvänt och fantasifullt; himlen är grön, gräset är blått, myrorna är stora och kossorna är små.

En berättelse som vill inspirera och uppmuntra till samtal om hur världen skulle kunna se ut om ett barns fantasi fick bestämma. En förhoppning om samtal kring likheter och olikheter, hur det är och hur det skulle kunna vara.

Bokinfo

  • Titel: Frallan och Tänk-om-planeten
  • Författare: Sara Edlund
  • Släppdatum: 29 augusti 2024
  • ISBN: 9789189895591
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige