Gå direkt till innehåll
"Fläskprinsessan" av Carin Bräck släpps den 3 oktober

Pressmeddelande -

"Fläskprinsessan" av Carin Bräck släpps den 3 oktober

"Fläskprinsessan" av Carin Bräck följer Elisabeth "Betty", en 52-årig kvinna som genomgår en omvälvande livskris när hennes dotter flyttar hemifrån. I takt med att hennes hem blir tomt, börjar Betty utforska nya sidor av sig själv, inklusive sin sexualitet. Detta leder till en förbjuden kärleksaffär med fotografen Max, vilket sätter hennes äktenskap och relation med dottern på spel. Betty skiljer sig och försöker att träffa nya människor kravlöst. Till slut börjar hon acceptera sig själv och gläds över sin nyvunna självständighet.


Bokinfo

  • Titel: Fläskprinsessan
  • Författare: Carin Bräck
  • Släppdatum: 3 oktober 2024
  • ISBN: 9789189884977

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige