Gå direkt till innehåll
Förläng livet med ledarskap: Per Nilsson släpper boken ”Ett långt och lyckligt liv”

Pressmeddelande -

Förläng livet med ledarskap: Per Nilsson släpper boken ”Ett långt och lyckligt liv”

Per Nilsson bestämde sig för att bli minst 100 år gammal och kartlade sitt liv. Nu delar han med sig av sina insikter i boken Ett långt och lyckligt liv som släpps den 12 september. Per är diplomerad coach och har många års erfarenhet som chef. Nyckeln till ett långt och lyckligt liv, med hälsosamma vanor och relationer, är att bli sin egen ledare.

”För att bli en bra ledare behöver alla aspekter av livet finnas med. Jobbet och privatlivet har mer gemensamt än man kan tro. Att leda sig själv mot mål man själv satt upp kommer att ge ringar på vattnet. Med en inre motivation som drivkraft kommer resultaten snabbare än man kan ana.”

Per utforskar hur man kan finna balans mellan arbete och fritid, förbättra sina relationer och sätta upp mål som verkligen betyder något. Att vårda sina vänskapsband, hantera stress och skapa sunda vanor kring kost och träning är grundläggande för vår livskvalitet.

Ett långt och lyckligt liv vänder sig till alla som vill utvecklas, oavsett ålder och skede i livet. Genom personliga berättelser, insikter och konkreta råd visar Per hur man kan förbättra in vardag och skapa en meningsfull tillvaro.


Om författaren

Per har flera års erfarenhet som chef och ledare och brinner för kost, träning och relationer. Per lever som han lär och hoppas inspirera läsaren till att hitta sin egen väg genom att ta ansvar över sin tillvaro. Som diplomerad coach (International Coaching Federation) lyfter han fram den fulla potentialen hos sina klienter, så att de kan nå sina mål och drömmar.


Bokinfo:

  • Titel: Ett långt och lyckligt liv
  • Författare: Per Nilsson
  • Släpdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 978-91-8101-118-0
  • Genre: Personlig utveckling

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige