Gå direkt till innehåll
Från mörker till ljus: Mathias Hanssons självbiografi inspirerar till livsglädje och hopp

Pressmeddelande -

Från mörker till ljus: Mathias Hanssons självbiografi inspirerar till livsglädje och hopp

"Min lillebror på andra sidan" av Mathias Hansson är en hoppingivande självbiografi som visar hur livet kan ta en 180-graders vändning från total depression och mörker till ett liv fullt av glädje och kärlek.

Författaren Mathias Hansson förlorade sin lillebror, som också var hans absolut bästa vän, på ett väldigt plötsligt och tragiskt sätt. Efter det verkade livet förstört för alltid och det var svårt att se något ljus i tunneln. Men livet kom med oväntade överraskningar som aldrig hade kunnat förutses.

Boken utforskar djupa och reflekterande teman kring liv och död, och hur man kan hitta ett mer meningsfullt liv genom kärlek, andlighet och att hjälpa andra. Den uppmuntrar läsaren att reflektera över vad som verkligen är viktigt och hur man kan leva ett mer meningsfullt liv, trots de utmaningar som kan uppstå.

Det här är en bok som skapats helt för att hjälpa andra och som förhoppningsvis kan vara en positiv och kärleksfull motpol till allt negativt vi idag är vana att få till oss från nyheterna och via andra medier.

Bokinfo:

  • Titel: Min lillebror på andra sidan
  • Författare: Mathias Hansson
  • Släpdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789181011555
  • Genre: Självbiografi/Personlig utveckling

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige