Pressmeddelande -
Från silver i mästerkocken till hovmästare på Berns – följ med Daniels Lakatosz matresa i ny bok
I den här vackra kokboken, Daniels matresa : 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike. Daniel blev populär i tv-programmet Sveriges mästerkock 2016 där han kom på andra plats och nu fortsätter han sin matresa.
I "Daniels matresa : 9 menyer från världens kök" delar Daniel med sig av fina matminnen, smakupplevelser från olika länder och en särdeles väl utvecklad känsla för smak!
“Jag älskar mat. Jag älskar att tillaga mat, att få en matidé och skapa den, att tänka på olika smakkombinationer och försöka jobba med olika färger, texturer och upplevelser”, säger Daniel Lakatosz.
De 9 menyerna innehåller allt från fördrink och mingelsnittar till dessert.
Ett axplock ur menyerna: Japansk råbiff på oxfilé med lotusrotchips och misomajonnäs, Negimaki biffrullar med sparris och teriyakisås, Vegetariska kroppkakor med svampfyllning, rårörda lingon, rostade hasselnötter och brynt smör, Amarettomarinerade jordgubbar med mascarponecréme, mandelflarn och rostade mandelspån, med flera. Mums.
Daniel Lakatosz kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och arbetar idag som hovmästare på Berns asiatiska restaurang i Stockholm, och hyr också ut sig själv som kock vid olika evenemang.
För mer information och recensionsexemplar, var vänlig kontakta:
Jimmy Sjökvist
jimmy.sjokvist@lavaforlag.se
073 689 41 22
Relaterade länkar
Ämnen
Lava Förlag - Böcker som lönar sig