Gå direkt till innehåll
Hemligheter och oförutsedda faror i Sandra Anderssons fantasyroman "Sagan om Ylverna - Gorms återkomst"

Pressmeddelande -

Hemligheter och oförutsedda faror i Sandra Anderssons fantasyroman "Sagan om Ylverna - Gorms återkomst"

Sandra Anderssons bok "Sagan om Ylverna - Gorms återkomst" släpps den 23 maj, och tar oss till en värld full av magi, mystik och överraskande upptäckter.

Handlingen kretsar kring sextonåriga Vera, vars tillvaro förändras när hon upptäcker en hemlighet som omkullkastar allt hon trott sig veta om sin familj. Efter att ha fått en skoluppgift om släktforskning börjar Vera gräva i sitt förflutna och snubblar över en upptäckt som leder till en chockerande sanning: historierna om ylverna, det mystiska folket från en annan värld, är verkliga, och hennes mamma är en av dem - fortfarande i livet.

Tillsammans med sin pappa ger sig Vera ut på en resa till ylvernas rike för att finna sin mamma och lära sig kontrollera sina nyfunna krafter. De möter även Veras morbror Gorm som har återvänt efter sexton års exil och är fast besluten att skydda ylverna från människornas inverkan till varje pris.

"Sagan om Ylverna - Gorms återkomst" är en gripande berättelse om självupptäckt, kamp och mod.


Bokinfo:

  • Titel: Sagan om Ylverna - Gorms återkomst
  • Författare: Sandra Andersson
  • Släppdatum: 23 maj 2024
  • ISBN: 9789189895898
  • Genre: Fantasy/Ungdom

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige