Gå direkt till innehåll
Hitta mening och hopp efter en skilsmässa i Maria Kaltenegger Janssons nya bok

Pressmeddelande -

Hitta mening och hopp efter en skilsmässa i Maria Kaltenegger Janssons nya bok

"Livet efter skilsmässan" av Maria Kaltenegger Jansson är en introspektiv utforskning av känslor som följer en skilsmässa. Boken kombinerar dikter, poetisk prosa och musik som tillsammans utforskar två sidor av kärlek: den förlorade och den eftersträvade.

Berättelsen tar sin början i kaoset efter en mångårig relation som gått i kras och följer författarens väg mot att hitta ny mening och hopp. Trots att sorgen är närvarande, genomsyras många texter av hoppet om en ljusare framtid och möjligheten att åter finna kärlek.

Boken är en personlig berättelse, men samtidigt en inspirationskälla för andra som går igenom liknande upplevelser, med syftet att erbjuda läkning, personlig utveckling och hopp.



Om författaren

Johanna Magnusson är debutanten som har skrivit hela livet, men aldrig för någon annan än sig själv. När hon mitt i livet stod inför en skilsmässa hon inte ville ha, använde hon det kreativa uttrycket som en väg genom mörkret och ut i ljuset på andra sidan. Genom poesi, prosa, musik och bild strävar Johanna efter att förstå sig själv, andra och samtiden.
Kanske kan hon hjälpa dig med?

Instagram: @Renoverat_hjarta

Bokinfo

  • Titel: Livet efter skilsmässan - Eller hur du plockar upp bitarna efter det hjärta som trodde det hittat hem!
  • Författare: Johanna Magnusson
  • Släppdatum: 14 juni 2024
  • ISBN: 9789189854499
  • Genre: Poesi/Självhjälp

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige