Gå direkt till innehåll
Hitta tacksamhet och inre frid med boken "Vill du få mer glädje i ditt liv?" av Anders Östman

Pressmeddelande -

Hitta tacksamhet och inre frid med boken "Vill du få mer glädje i ditt liv?" av Anders Östman

Den 27 september släpps boken "Vill du få mer glädje i ditt liv?" av Anders Östman på Lava förlag.

"Vill du få mer glädje i ditt liv?" av Anders Östman tar sin början i författarens barndom, präglad av känslan av att vara annorlunda och utanför. Trots svårigheter under uppväxten och skolgången finner han styrkan att kämpa vidare och utvecklar en stark entreprenörsanda.

Boken skildrar avgörande händelser i författarens liv, inklusive den djupa sorgen vid förlusten av sin dotter, och hur dessa erfarenheter leder honom till ett högre medvetande och en känsla av inre trygghet och glädje. Inspirerad av Det Högsta Ljuset, en kraftfull och kärleksfull röst, finner Östman vägledning och en ny dimension i livet.

"Vill du få mer glädje i ditt liv?" av Anders Östman är en påminnelse om att varje individ är unik och har potential för ett fridfullt och glädjefyllt liv. Boken erbjuder tröst, inspiration och praktiska verktyg för att övervinna livets utmaningar och hitta glädje. Det är den första delen i en planerad serie.


Bokinfo

  • Titel: Vill du få mer glädje i ditt liv?
  • Författare: Anders Östman
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789189913509
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige