Gå direkt till innehåll
"Jag ska se till att barnen hatar dig" av Lovisa Dahl släpps den 30 augusti

Pressmeddelande -

"Jag ska se till att barnen hatar dig" av Lovisa Dahl släpps den 30 augusti

Jag ska se till att barnen hatar dig av Lovisa Dahl är en hjärtskärande och kraftfull memoar om föräldraalienation. Författaren delar sin smärtsamma upplevelse av hur hennes äktenskap tar slut och hur hennes barn systematiskt vänds mot henne av den manipulative exmaken.

Boken börjar med skilsmässans tidiga dagar och beskriver en eskalering där dottern, som var liten vid seperationen, genomgår en total personlighetsförändring under faderns inflytande. Författaren utsätts för glåpord, våld och isolering från sina barn.

Men i denna mörka tunnel av förtvivlan och smärta, finns också en strimma ljus. Vi följer deras resa mot återhämtning och hopp, där extern hjälp spelar en central roll i kampen för att återknyta bandet mellan mor och dotter – ett band som orättvist revs sönder.

En stark och gripande berättelse som belyser de ofta osynliga konsekvenserna av föräldraalienation.

Bokinfo

  • Titel: Jag ska se till att barnen hatar dig
  • Författare: Lovisa Dahl
  • Släppdatum: 30 augusti 2024
  • ISBN: 9789189913523
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige