Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Jessica Almenäs, Karin Adelsköld och Annika Strandhäll mfl. talar ut om psykisk ohälsa i Therese Ahlbrechtsons nya bok

Psykisk ohälsa är vår nya folksjukdom. Vi svenskar toppar listorna som de mest digitaliserade, stressade, ensamma och stillasittande. Men oavsett varför du mår dåligt, kan du vända den negativa spiralen och starta en mer hälsosam resa.

I sin nya bok Fuck psykisk ohälsa - Vägen till bättre mående berättar Therese Albrechtson om sin förändringsresa till ett bättre liv. Utifrån egna erfarenheter och med enkla råd visar Therese hur du får en hållbar helhet av jobb, kost, motion, återhämtning, mental träning, ett tränat självledarskap och social stimulans.

- Det är de pyttesmå stegen i rätt riktning som är avgörande för hur tillvaron i stort ser ut, och det är viktigt att vara stolt över de små förbättringarna istället för att klanka ned på det man inte lyckats åstadkomma, menar Therese Albrechtson.

Parallellt med Thereses story delar Jessica Almenäs, Karin Adelsköld och Annika Strandhäll frikostigt med sig av sina livserfarenheter. Dessutom medverkar livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius, beteendevetaren Ami Hemviken, psykologen Anna Bennich, ledarskapscoachen Mia Törnblom, socionomen Mia Börjesson med flera.

Det här är en bok om varför många mår dåligt, livets känningar, med- och motgångar, mildare psykiska plågor och utmattning. Men också om hur du mår bättre, blir starkare både fysiskt och psykiskt samt hur du tar makten och blir regissören i ditt eget liv. Dessutom får du verktygen att gå från tankar till handling med små steg för ett hållbart, mindre stressfyllt och mer välmående liv.

Therese Albrechtson är en prisad entreprenör, föreläsare och författare. Boken är skriven tillsammans med journalisten Maria Otterling

För mer information var vänlig kontakta:
jimmy.sjokvist@lavaforlag.se


Lava Förlag 

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige