Gå direkt till innehåll
Kärlek och kulturkrockar i Ankie Almroths "Med doften av Iran"

Pressmeddelande -

Kärlek och kulturkrockar i Ankie Almroths "Med doften av Iran"

Den 27 september släpps boken "Med doften av Iran" av författaren Ankie Almroth på Lava förlag.

När Sara träffar Albert förändras hela hennes värld. Från ett liv som student i Sverige till att bli en del av en varm och omfamnande armenisk familj får hon uppleva kärlek, kulturkrockar och oväntade utmaningar. Med tårar och skratt navigerar Sara och Albert genom de tidiga åren av sitt äktenskap, föräldraskap och en sammansmältning av två världar.

I en berättelse som skildrar vänskap, kulturell förståelse och den ovärderliga styrkan i familjeband står Sara inför det största äventyret av alla, att bygga ett hem där kärleken alltid står i centrum. "Med doften av Iran" bjuder på en emotionell berg- och dalbana som visar att kärlek verkligen kan övervinna alla hinder. Det är en upptäckt av vad som verkligen betyder mest i livet och en påminnelse om interkulturellt förhållningssätt.


Bokinfo

  • Titel: Med doften av Iran
  • Författare: Ankie Almroth
  • Släppdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789181011869

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige