Gå direkt till innehåll
Lava förlag expanderar till Polen

Pressmeddelande -

Lava förlag expanderar till Polen

Lava förlag meddelar idag att de utökar sin verksamhet till Polen. Expansionen markerar ett spännande kapitel i förlagets historia och är en del av Lava förlags långsiktiga strategi att nå ut med sitt unika erbjudande till fler författare på fler marknader.

"Vi är otroligt glada över att få lansera vårt koncept i Polen, vilket följer vår framgångsrika expansion till Norge. Vi ser fram emot att introducera vårt omfattande utbud av titlar på den polska marknaden och att främja svensk och polsk litteratur. Jag är övertygad om att vår modell kommer att välkomnas av författare och läsare i Polen, och jag ser fram emot att fortsätta vår resa mot att bli en ledande kraft i spridningen av litteratur på fler marknader.", säger Peter Norrman, delägare, medgrundare och VD på Bookea Vulkan Group AB.

Förlagets verksamhet är redan igång i Polen och fokus ligger på att förvärva nya författarskap. Lava förlag ska också översätta och publicera ett noggrant urval av sina svenska titlar för utgivning på den polska marknaden.

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Relaterat innehåll

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag
Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige