Gå direkt till innehåll
Lava förlag presenterar juryn för Lavas stora manustävling 2024

Pressmeddelande -

Lava förlag presenterar juryn för Lavas stora manustävling 2024

Lava förlag är stolta över att få presentera juryn för Lavas stora manustävling 2024. Vi har samlat en grupp respekterade och passionerade litterära personer som kommer att bedöma årets bidrag.

Årets jury består av följande medlemmar:

Jenny Albderi, @inteutanminbok

Jenny Albderi är författare, bokrecensent och litteraturentusiast. Hennes djupa kärlek till böcker och hennes förmåga att fånga essensen av varje verk hon läser gör henne till en ovärderlig medlem av vår jury.

Monika Fagerholm, författare

Foto: Thron Ullberg

Monika Fagerholm är en prisbelönt författare med flera romaner i bagaget. Hennes litterära arbete har rönt stor uppmärksamhet och hennes djupa förståelse för narrativ och karaktärsutveckling kommer att vara en stor tillgång i bedömningen.

Olivia Sundberg, författare, poet, TikTok-profil, @oamcls

Olivia Sundberg är en mångsidig kreatör som har gjort sig ett namn både som författare och poet. Hennes närvaro på TikTok har gjort litteratur tillgänglig för en yngre publik och hennes insikter i både modern och traditionell litteratur gör henne till en värdefull juryledamot.

Anette Hökerberg, @boktanten

Anette Hökerberg är en bokrecensent, författare och litteraturentusiast. Hennes skarpa blick för detaljer och hennes breda kunskap inom olika litterära genrer kommer att bidra till en rättvis och omfattande bedömning av bidragen.

Representant från Lava förlag

En representant från Lava förlag kommer också att ingå i juryn. Denna person kommer att säkerställa att förlagets vision och värderingar speglas i valet av vinnande manuskript, samt bidra med sin branschkännedom och erfarenhet.

Vi ser fram emot att läsa alla bidrag som våra deltagare kommer att skicka in!

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige