Gå direkt till innehåll
"Måndag, 11.07" av Jerry Ramnitz släpps den 23 september

Pressmeddelande -

"Måndag, 11.07" av Jerry Ramnitz släpps den 23 september

"Måndag, 11.07" är en gripande självbiografi av Jerry Ramnitz som skildrar hans kamp efter en livsförändrande olycka.

Under en sommardag på familjens sommarställe faller Jerry från taket och hans liv kastas in i kaos. Boken följer hans långa och tuffa vårdprocess, där både Jerry och hans vuxna barn kämpar med att acceptera att livet aldrig mer blir som förut.

Manuset växlar mellan Jerrys egna reflektioner efter olyckan, dagboksanteckningar från hans resor som volontär, och hans barns dagboksanteckningar efter olyckan.

På sjukhuset möter Jerry många människor och minns händelser ur sitt liv, särskilt resor och vänskaper han format. Sakta lär han sig anpassa sig till en ny verklighet och finner en ny normalitet, inklusive en ny kärlek.

Boken genomsyras av teman som hopp, vänskap och en stark envishet, och erbjuder en inspirerande berättelse om att övervinna motgångar och finna mening och kärlek igen.

Bokinfo

  • Titel: Måndag, 11.07
  • Författare: Jerry Ramnitz
  • Släpdatum: 23 september 2024
  • ISBN: 9789189913080
  • Genre: Självbiografi


Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige