Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Magi för själen – en svensk handbok i magi av Tanja Dyredand

Nu släpper populära Youtubeprofilen och författaren Tanja Dyredand en unik svensk handbok i magi: Magi för själen. Boken är en samlingsbok, praktisk fylla-i-dagbok och reflektionsbok i ett. Perfekt för alla som vill skapa mer vardagsmagiska stunder och öka intuition.

Lagom till årets spökigaste tid, Halloween, släpper nu Tanja Dyredand årets mest magiska bok ”Magi för själen”. Boken är en unik samlingsbok med guidade ritualer och praktiska self-love stunder att enkelt göra när du vill under din dag. Perfekt för alla moderna människor som vill kanalisera inre styrka, göra positiva livsförändringar och skapa mer balans i livet.

”Det magiska tänkandet sitter djupt rotat i vårt DNA”, säger Tanja Dyredand. ”Genom att öva på att vara mer i magi, varje dag, upptäcker vi också mer magiska saker omkring oss. Vi öppnar även upp ögonen för allt det magiska vi själv är. För det är du som är kreatören, magikern och du kan med magiskt tänkande skapa det liv du vill”.

En unik praktisk samlings- och reflektionsbok

Magi för själen bjuder in läsaren till fler vardagsmagiska stunder och tid för att samla tankar och reflektera. Här finns samlat praktiska övningar med örter, kristaller, eteriska oljor, naturens läkning, attraktionslagen, ljusmagi, månfaser, astrologi, kärlek, pengar, karriär, drömtydning, numerologi och naturmagiska årshjulet samt våra fem element. Utvecklas inom att sätta beskydd, skifta energi, helande kraften, öka intuition, samt att spå i tarot, händer, kristallkula och sia i runor. Bokens texter har mångårig visdom och kanaliserats från generation till generation för att nu författas till en svensk grimoire journal.

”Se magidagboken som ett själsligt Kinderägg: en guidad praktisk handbok, enkel fylla-i-dagbok och reflektionsdagbok i ett. Detta är en bok jag själv saknat och som tog över femton år att skriva. Nu är min högsta dröm att den kan hjälpa dig att blir mer av allt det magiska du är”, avslutar Tanja Dyredand.

Släpper även ”Min magiska kalender 2022”

Som extra magiskt bonus till boken släpper Tanja Dyredand även den vackra väggkalendern ”Min magiska kalender 2022”. Populära magikalendern är framtagen andra året i rad och gjorde succé inför 2021. Den är fylld med inspirerande bilder, mantran och kristaller utvalda till varje fullmåne samt nymåne. Här finns påminnelser om andra viktiga planethändelser, magiska högtider med keltiska årshjulet samt plats för egna anteckningar. Nu kompletterar kalendern boken på ett magiskt sätt.

Utgivning av bok och väggkalender: 20 oktober 2021

Om Tanja DyredandTanja Dyredand, författare, krönikör, omtyckt youtubeprofil och en av de främsta inom body, mind & spirit. Tanja är certifierat medium (SNU-modellen), initierad sibirisk/karels och nordisk shaman, reiki master level 2, ho’oponopono practioner, yogalärare och mindfulness coach. Tanja är grundare till magipodden och driver idag sin egen holistiska studio för yoga, mindfulness, shamansk vägledning och själagodis, Vänliga Villan i Edsbro, Roslagen. Tanja är tredje generationens intuitive och uppvuxen med det mediala, ritualer, naturmagi, tarot och astrologi. Hon är även omtyckt föreläsare och eventarrangör inom yoga, mindfulness, stresshantering, personlig utveckling och modern andlighet. Tanja har tidigare gett ut boken ”Vardagsmagi – Magi börjar med dig” samt ”Skratta&Pausa – en helande guide för kropp och själ”. Du kan följa Tanja på www.stressaav.nu Youtube.com/tanjadyredand och @mindfully_tanja på Instagram.

Kontakta: Tanja Dyredand, tanja@stressaav.nu +46 (0)707915736 för bokning av intervju. Fler högupplösta pressbilder finns att tillgå.



Lava Förlag 

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige