Gå direkt till innehåll
Möt modiga Ella i "Det här är jag!" – En ny barnbok av Linnéa Skoog

Pressmeddelande -

Möt modiga Ella i "Det här är jag!" – En ny barnbok av Linnéa Skoog

Barnboken "Det här är jag!" av författaren Linnéa Skoog släpps den 19 september. "Det här är jag!" är en berättelse om mod, äventyr och att vara annorlunda, men ändå precis som alla andra.

Möt Ella – en modig, galen och oemotståndlig femåring (snart sex!) som tar sig an livet med en fart ingen annan kan mäta sig med. Alla är hennes bästa kompisar och hon älskar att klättra högst, springa snabbast och säga det som måste sägas direkt.

Med en storasyster som är snäll men inte lika modig, en mamma som oroar sig, och en värld som alltid vill att hon ska vara lugnare, är Ella en kraft att räkna med. Följ med på hennes äventyr när hon svingar sig från lekplatsens stång, åker nedför trappans räcke och utforskar den stora skogen bakom förskolan.

Ella är inte bara snabb och modig – hon är också den som gör livet spännande och roligt. Trots att de vuxna ibland inte förstår henne och reglerna är tråkiga, fortsätter Ella att vara sitt unika jag.

Välkommen till Ellas värld – där det alltid händer något kul och oväntat!


Bokinfo

  • Titel: Det här är jag!
  • Författare: Linnéa Skoog
  • Släppdatum: 19 september 2024
  • ISBN: 9789181010046
  • Genre: Barnbok

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige