Gå direkt till innehåll
När livet vänds uppochner: "Whiplashmamman - mitt liv efter olyckan" av Sofia Eriksson

Pressmeddelande -

När livet vänds uppochner: "Whiplashmamman - mitt liv efter olyckan" av Sofia Eriksson

Den 10 oktober släpps Sofia Erikssons självbiografi "Whiplashmamman - mitt liv efter olyckan" på Lava förlag.

"Whiplashmamman - mitt liv efter olyckan" skildrar författarens liv efter en traumatisk trafikolycka 2011. Olyckan resulterade i en allvarlig whiplashskada som förändrade hennes liv i grunden.

Boken bygger på en blogg i dagboksform och beskriver hennes långa kamp mot kronisk smärta, vårdens bristande förståelse och de fysiska begränsningar som följde olyckan. Samtidigt berättar författaren om sin vardag som mamma till tre små barn och den outtröttliga viljan att övervinna svårigheterna och tro på en ljusare framtid.

Berättelsen sträcker sig från olycksdagen fram till 2023 och belyser både de utmaningar och glädjeämnen som har präglat författarens liv.

Om författaren

Sofia Eriksson föddes i Södertälje år 1980, men växte upp i Vimmerby och gick musikestetisk linje på gymnasiet i Västervik. År 2000 flyttade hon till Kalmar där hon studerade vid högskolan och tog en filosofie kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Idag bor hon tillsammans med sin man och deras tre döttrar i ett hus på Öland.

Bokinfo

  • Titel: Whiplashmamman - mitt liv efter olyckan
  • Författare: Sofia Eriksson
  • Släppdatum: 10 oktober 2024
  • ISBN: 9789189895775
  • Genre: Självbiografi

Ämnen

Kategorier

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige