Gå direkt till innehåll
Ny e-bok från Maria Carlén Lindwall: "Kärlek och gränser i Grönlunda"

Pressmeddelande -

Ny e-bok från Maria Carlén Lindwall: "Kärlek och gränser i Grönlunda"

Den 11 oktober släpps författaren Maria Carlén Lindwalls andra roman "Kärlek och gränser i Grönlunda" som e-bok på Lava förlag. Författaren är tidigare känd med boken "Sylvia i Syrentorpet och Rune Renoverare" (Lava förlag 2024).

Sylvia har flyttat till Grönlunda, till det hus som hon ärvt efter sin mormor. Hon har hittat kärleken och gift sig med Rune, den man hon vill leva resten av livet med. De väntar barn och allt kunde vara ljust och lyckligt. Men graviditeten blir komplicerad och Sylvia drabbas av en förlossningsdepression.

Ska äktenskapet med Rune hålla för hennes nedstämdhet? Ska hon kunna ge sonen det han behöver?

Samtidigt har Runes brorson hamnat i dåligt sällskap och behöver komma hemifrån. Byn Grönlundas invånare ställer upp för Sylvia i hennes depression.


Bokinfo

  • Titel: Kärlek och gränser i Grönlunda
  • Författare: Maria Carlén Lindwall
  • Släppdatum: 11 oktober 2024
  • ISBN, endast e-bok: 978-91-8100-402-1

Ämnen


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige