Gå direkt till innehåll
Poesi som berör: "Sol, skuggor och glömda minnen" av Patrik Byström

Pressmeddelande -

Poesi som berör: "Sol, skuggor och glömda minnen" av Patrik Byström

Den 27 september släpps diktsamlingen "Sol, skuggor och glömda minnen" av författaren Patrik Byström på Lava förlag.

"Diktsamlingen ”Sol, skuggor och glömda minnen” erbjuder en inblick i en inre värld av eftertanke och insikt. Med kraftfullt och ömsint språk, rikt på symbolism och metaforer, skapas en känsla av närvaro och intensitet. Samlingen hyllar både de stora och små ögonblicken i livet.

Genom tid och känslor, årstidernas växlingar och människans inre landskap, väver författaren samman naturens föränderlighet med mänskliga erfarenheter. Dikterna behandlar teman som ensamhet, kärlek, förlust och naturens skönhet.

”Sol, skuggor och glömda minnen” är en samling som utmanar, tröstar och inspirerar, och påminner om poesins kraft att förändra vår syn på världen och oss själva.

Om författaren

Patrik Byström är utbildad musiker och arbetar med kultur, skrivande och komposition sedan många år. Han har bott och verkat i många olika delar av Sverige, norr, syd, öst och väst. Några av platserna har kommit att betyda mycket för honom, vilket också starkt återspeglas i denna diktsamling.

Patrik har en unik förmåga att fånga ögonblickets essens som berör både personligt och universellt. Diktsamlingen "Sol, skuggor och glömda minnen" sträcker sig över fyrtio års tid där varje kapitel utforskar olika teman och känslor som präglat Patriks liv och format honom till den han var och den han är idag.


Bokinfo

  • Titel: Sol, skuggor och glömda minnen
  • Författare: Patrik Byström
  • Släpdatum: 27 september 2024
  • ISBN: 9789181010732
  • Genre: Lyrik

Ämnen

Kategorier


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Karin Bladh

Karin Bladh

Presskontakt Marknadskoordinator
Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige