Gå direkt till innehåll
"Samtal om Arianna" av Hans Lunell: en berättelse om drömmar och förluster

Pressmeddelande -

"Samtal om Arianna" av Hans Lunell: en berättelse om drömmar och förluster

Den 12 september släpps romanen “Samtal om Arianna” av författaren Hans Lunell på Lava förlag. Boken ger en hjärtskärande inblick i en ung kvinnas kamp för överlevnad och strävan efter ett bättre liv.

Arianna föds i ett land där drömmar ofta förblir drömmar och verklighetens grymhet formar ens öde. Genom berättelser från Ariannas närmaste får vi följa hennes resa från en tuff uppväxt till en tillvaro präglad av armod varvad med lyx, en cynisk värld där hon utnyttjas och samtidigt utnyttjar andra. Och där hon ständigt är på jakt efter ett sätt att bli lycklig.

I en värld där pengar tycks vara lösningen på allt, ställs frågor om värdighet, svek och styrka på sin spets. Arianna navigerar genom problemfyllda relationer och riskabla miljöer, driven av en ostoppbar hunger efter frihet och framgång. Men drömmen om ett liv i överflöd utanför Kuba visar sig ha en högre kostnad än vad hon någonsin kunnat föreställa sig.

“Samtal om Arianna” är en gripande skildring av en kvinna vars liv kantas av både mörker och ljus, och som trots alla svårigheter lämnar ett outplånligt intryck på de som lärt känna henne. Med en fängslande berättarstil och genomträngande skärpa tar Hans Lunell med oss på en oförglömlig resa genom en värld få vågar erkänna existerar.

Om författaren

Hans Lunell är en svensk författare, IT-specialist och tonsättare. Han har skrivit ett tiotal böcker inom dataområdet, men har under de senaste åren ägnat sig åt att skriva skönlitteratur. Under 2000-talet har han vistats på Kuba under kortare och längre perioder.

Bokinfo

  • Titel: Samtal om Arianna
  • Författare: Hans Lunell
  • Släppdatum: 12 september 2024
  • ISBN: 9789189913868

Ämnen

Regioner


Lava förlag är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Vi drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Kontakter

Amanda Zemite

Amanda Zemite

Presskontakt Marknad Marknadsföring
Björn Wennerström

Björn Wennerström

Presskontakt Försäljning- och marknadsföring

Lava Förlag drivs av en passion för litteratur.

Vi är ett oberoende förlag som grundades för drygt tio år sedan. Lava drivs av en passion för litteratur och vi vill att våra böcker ska nå så många läsare som möjligt. Vi har alltid hållit till på Kungsholmen i Stockholm, idag har vi kontor i Fredhäll med milsvid utsikt över Stockholm och Mälaren.

Lava Förlag

Atterbomsvägen 44
11257 Stockholm
Sverige